Futsal Turnuvası

İlçe çapında yapılan turnuvada Küçük Kızlar Futsal Takımımız şampiyon olmuştur.

Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Ramazan Doğan'ı tebrik ediyoruz.

Nis

Okul gezi kulübümüz tarafından "Tuzla Marina Korsan Adası" gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz heyecan dolu keyifli bir gün geçirdiler.

Nis

Kütüphaneler, toplumun kültür ve medeniyet birikiminin hazinesidir. Bu hazinenin niteliği ve çokluğu, bir ülkenin gelişmişliğinin ve kültürel seviyesinin de en önemli göstergelerindendir.

Kütüphaneler Haftası kapsamında okulumuz Türkçe öğretmeni Seden Görgün Bezgin rehberliğinde öğrencilerimiz pano hazırladılar ve Türkçe öğretmeni Hülya Yılmaz rehberliğinde öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftası kutlama programını sundular. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimizin ve kitap dostlarının Kütüphaneler Haftasını kutluyoruz.

Nis

Otizm, sadece bir renk paletinin farklı bir tonudur. Bu farklılık, dünyayı daha zengin ve çeşitli kılar.

2 Nisan Otizm Farkındalık Gününde özel öğrencilerimizin günlerini güzelleştirmek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına onlara hediyeler alan okul müdürümüz Olcay Çınkır Özbitirgiç'e çok teşekkür ederiz.

Okul Aile Birliği Gelir Gider Bilançosu

Mrt

🩵🩵"Benim sevgim dünyaya yeter. Eksik değil 1 kromozom fazlayım." 🩵🩵

diyor özel ve güzel öğrencilerimiz. Bugün onların gücünü, sevgisini ve benzersizliğini kutluyoruz. 21 Mart  Down Sendromu Farkındalık Günü kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize üst öğrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla: Balkanlar koleji Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi'ne ziyaret düzenlenmiştir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu kapsamda "Sözlük Özgürlüktür." sloganıyla Türkçe öğretmenimiz Seden Görgün Bezgin rehberliğinde öğrencilerimizle bu hafta yaptığımız etkinlikler: Atasözleri ve deyim anlamı panosu "Haftanın Deyimi" deyimleri resmetme panosu Atasözleri "Anlat Bakalım" etkinliği

Okul Kütüphanemiz