Etiket Sonuçları: OKUL

May

Şiir, ruhun resim yapma sanatıdır.

“Şiir, duyguların melodisidir ve kalpleri sarar.

Şiir, dilin sihirli dansıdır ve kalpleri büyüler.

Okulumuz Türkçe öğretmenleri Seden Görgün Bezgin ve Müşerref Yılmaz rehberliğinde öğrencilerimiz hazırladıkları şiir dinletisini sundular. Bu keyifli etkinlik için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Okul Aile Birliği Nisan Ayı Gelir Gider Bilançosu

Nis

Okul gezi kulübümüz tarafından "Tuzla Marina Korsan Adası" gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz heyecan dolu keyifli bir gün geçirdiler.

Okul Aile Birliği Gelir Gider Bilançosu

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize üst öğrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla: Balkanlar koleji Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi'ne ziyaret düzenlenmiştir.

May

Okulumuz 8/F sınıf öğretmeni Hülya YILMAZ rehberliğinde öğrenci ve velilerimize toplantı yapıldı.Toplantıda velilere rehberlik öğretmeni Emre TÜMER ve ders öğretmenleri öğrencilerin durumları hakkında bilgi verdi.

Nis

Sınıflarımızda yapılan farklı etkinleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.5/A sınıfının Yabancıl Etkiniliğnden kareler...