Etiket Sonuçları: gezi

May

"Yıldızlara sadece parlak noktalar olarak bakmayın. Evrenin genişliğini almaya çalışın." der Maria Mitchel

Okulumuz Burak Şahin ve Harun Koç rehberliğinde öğrencilerimiz Çamlıca Tepesi Uzay Müzesine yapılan gezi etkinliğinde uzay ve uzay tarihi hakkında detaylı bilgiler öğrenerek Hedef Ay silumasyonuna katıldılar.

Nis

Okul gezi kulübümüz tarafından "Tuzla Marina Korsan Adası" gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz heyecan dolu keyifli bir gün geçirdiler.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize üst öğrenim kurumlarını tanıtmak amacıyla: Balkanlar koleji Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Fen Lisesi Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi'ne ziyaret düzenlenmiştir.