OLCAY ÇINKIR ÖZBİTİRGİÇ - OKUL MÜDÜRÜ

08.12.1982 tarihinde Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde doğdu. İlkokulu Elbistan ilçesi Akbayır Köyü İlkokulu´nda, ortaokulu Osmaniye Şirinevler Ortaokulu´nda, lise öğrenimini Adana Ayşe Atıl Anadolu Öğretmen Lisesi´nde tamamlayan Olcay ÇINKIR ÖZBİTİRGİÇ, 2004 yılında Hatay  Mustafa Kemal Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği´nden mezun oldu.

2005 yılında Çanakkale ili Yenice ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu´nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başlamıştır.

2006 - 2009 yılları arasında İstanbul Artukbey İlköğretim okulunda çalışmış, 2010 yılında girdiği yöneticilik sınavında başarılı olarak Pendik Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu´na müdür yardımcısı olarak atanmıştır. 2012 yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı.

2019 yılına kadar okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra girdiği müdürlük sınavında başarılı olarak 2019 yılında okulumuzda okul müdürü olarak göreve başlamıştır.

Evli ve iki çocuk annesidir.